Времеза отговор на запитванеВие ще получите отговор за цена на счетоводни услуги на посочения от Вас email в рамките на един работен ден.

Данни за определяне на цена Брой на: осигуряваните лица, касови апарати,документи на месец,банкови сметки. Регистрирани ли сте по ЗДДС?

Пресечни точки за времето и мястотоАко времето е дошло ще разберете дали това е мястото като попълните формата отдолу. Благодаря :)

04
Юли 14

sarafskiaccountsУслугите на счетоводна фирма често се класифицират в зависимост от нивото на компетентност. Счетоводните услуги са класифицирани като пълно счетоводно обслужване на фирми, данъчни кантори, одиторски фирми, фирми за развитие на бизнеса и т.н. Те осигуряват консултантски услуги.

Ето няколко съвета, за да разширите клиентската си база.

Покажи интерес към другите. Запознайте се с хората. Ако хората знаят за вашия бизнес или услуга, те могат да ви потърсят за своите счетоводни нужди или за техните приятели, които те ще се запознаят с вас. Това е един от начините да разнообразите и увеличите вашия списък с клиенти.

Участвайте в колкото се може повече социални дейности. Отидете на църква, ритайте футбол, запишете се на народни танци и т.н. Това ще повиши възможността да бъдете забелязани от другите и така може да бъдете в състояние да намерите нови клиенти.

Опитайте се да намерите клиенти за един от вашите приятели. Той може да предприеме реципрочна на вашата щедрост, като ви даде добър клиент или дори два, които иначе биха избрали да наемат по-голяма счетоводна фирма.

Не се опитвайте да вземете клиенти от бившите си колеги. Това ще ви донесе неприятности. Може да ви постави в много трудна ситуация или дори до правна битка, която е нежелана.

Бъдете добра компания. Забавлявайте колегите си, когато имате съвместен бизнес. Колкото повече хора познавате, толкова по-голямо въздействие ще имате и толкова повече ще се развива бизнеса ви. Колкото повече хора узнаят за вас и вашите услуги, толкова по-вероятно е да се намерят нови клиенти.

Връзките с адвокати, могат да ви осигурят и някои добри клиенти. Клиентите на адвоката може потенциално да изискват и услугите на счетоводна фирма.

Направете си страхотен фирмен сайт. Той ще работи за вас денонощно, завинаги и ще ви отвори още много врати за съвместен бизнес.

Работата в интернет и здравите отношения с хората, ще ви предоставят толкова клиенти, колкото са ви необходими.

Счетоводна цена

Тук ще имате възможност сами да определите месечната си такса за счетоводно обслужване.
"Безполезно е да се показва злато на котка."
източна пословица

Защо ние?
Нашият принос за Вашият бизнес ще бъде в рамките на закона и ще олекоти данъчното ви бреме оптимално.

Вярваме, че точните сметки са правопропорционални на точните и честни взаимоотношения. А ние сме твърде прецизни и в двете!

Месечните цени се формират според обема на извършваната дейност, измерван на база обработени документи и брой на персонала, часовете консултации, административни услуги и други параметри.

Четете нататък